Lleida Pinta Bé

Gremi de mestres pintors de Lleida
anar a l'inici

Lleida
pinta bé!

Professionals acreditats en pintura al teu servei

Solucions

solucions
Oferim la nostra experiència en serveis de pintura
  • Pisos i cases
  • Façanes
  • Locals i comunitats
  • Fàbriques i oficines
  • Parkings

Especialitats

solucions

PINTURA PLÀSTICA TRADICIONAL

Permet decorar pisos, locals comercials, comunitats, etc. Permet una àmplia gamma d'acabats llisos, la gamma de colors que pot obtenir-se és pràcticament il·limitada, sobretot en interiors.

PINTURA INDUSTRIAL I PER A EMPRESES

També ens dediquem al manteniment de naus industrials, per que una bona imatge de la seva empresa o negoci és molt important. Ens adeqüem als seus horaris per no interferir en el seu sistema de treball ni en l'activitat diària que hi ha en les seves instal·lacions.

TÈCNIQUES DECORATIVES

D'un temps ençà el mercat s'ha vist poblat per una àmplia gamma de materials i tècniques que permeten personalitzar al màxim les parets i els sostres. Seguint les darreres tendències, ens formem en cursos i seminaris per practicar les següents tècniques: Artecó, Antiga terra Florentina, Mur d'Antain, Brisa, etc. Totes elles aplicades per mans expertes permeten realçar i decorar els seus espais amb les últimes tendències en decoració.

PINTURA MURAL I ARTÍSTICA

Decorem parets i sostres amb tot tipus de materials i tècniques, partint d'un simple dibuix o la realització completa d'una autèntica obra d'art.

COL·LOCACIÓ DE PAPER PINTAT I VINILS

Aquesta tècnica ens permet decorar de forma molt fàcil qualsevol espai, aconseguint grans canvis de gran impacte en molt poc temps. Aquesta tècnica té una gran durabilitat i resistència.

ACABATS METAL·LITZATS

Una àmplia gamma de materials recentment incorporats al mercat ens permeten aplicar pintures metal·litzades amb un gran impacte decoratiu i avantguardista. Els principals tons que se solen aplicar són l'or, plata i coure.

COL·LOCACIÓ DE CORNISES I MOTLLURES

Les cornises i motllures són un element fonamental del disseny clàssic, un element ornamental que també serveix per articular espais.

ALLISAT I ESTESA DE PARETS

Allisem superfícies amb acabats texturats previs (gotelé, etc.)